På bildet er spillerne utenfor hallen etter endt treningshelg, og de er fra venstre;

Emilio Markussen, Marius Qvigstad, Caroline Kaspersen, Nicholas Reklev, Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen og Benjamin Sefring.

Elverum håndball inviterte til Elgstua Wintercamp 25. - 27. februar, og det var 6 spillere fra Haga G14 og en spiller fra det eldste jentelaget til Haga, som valgte å tilbringe helga der.

Spillerene bodde på Scandic Elgstua, og hadde 1 treningsøkt fredag kveld, og 2 økter både lørdag og søndag. Elverum håndball hadde laget et veldig bra opplegg for hele helga, og ikke minst var det moro for Haga-spillerne å bo en helg på hotell, uten foreldre eller trenere fra egen klubb til stede. Og de har fortalt at det var spennende og lærerrikt å få trene med spillere fra andre klubber på Østlandet.

Herrelaget til Elverum har 4 av de 5 siste årene vært norges beste, og Hagaspillerne syntes det var gøy å bli trent av disse spillerene en hel helg. Spillerene fra Elverum deltok også på middagene både fredag og lørdag kveld. Det var stor enighet fra Hagagjengen, om at det hadde vært skikkelig bra treninger, med øvelser de tar med hjem til klubbtreningene. 

Det var også tid til litt sosialt, med nye bekjentskaper. Hagagutta møtte i tillegg kjente fra ungdsomsskolen, siden det var spillere fra Skarå (Skarnes / Raumnes & Årnes) som også deltok på Wintercampen.

Flere av Haga-spillerene er allerede påmeldt håndballskolen som Elverum arrangerer første uka i sommerferien. Det er fortsatt ledige plasser der, for de som har lyst til å delta der.