Hagas 2 J13 lag spilte samtidig i helgen. Haga 2 tok i mot Siggerud i Neshallen, mens Haga 1 dro til Njårdhallen.

Hjemme i Neshallen tok Haga tak i kampen fra start og gikk raskt opp i en 4-0 ledelse før bortelaget fikk nettkjenning. Haga spilte med tempo og trykk i angrep, og i forsvar ble gjestene effektivt stoppet. En meget solid første omgang endte med 11-2 og kampen var i realiteten avgjort.

I andre omgang satt ikke spillet like bra, men seieren var aldri truet. Det endte til slutt med en komfortabel 19-7 seier til Haga.

Fra Njårdhallen rapporteres det om en gjeng som jobbet hardt og samarbeidet bra. Etter halvspilt første omgang ledet Haga 5-3, før det kladdet litt. Njård snudde til en 8-5 ledelse, men Haga reduserte 2 ganger og til pause stod det 8-7 til hjemmelaget.

Det forstatte å bølge frem og tilbake i andre omgang. Hjemmelaget startet best og gikk opp i 10-7 før Haga tok kommandoen, putta 4 på rad og plutselig stod det 10-11. Slik fortsatte det til det var 5 minutter igjen. Da avgjorde hjemmelaget kampen og kunne juble for 19-16. En meget godt gjennomført kamp av Haga.

Kampfakta:

Haga 2 - Siggerud 19-7 (11-2)
Signe Asmyhr (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (2 mål), Patrycja Okonek (3), Caroline Caspersen (3), Luna Aakervik Øyan (6), Sara Elise Aanerud, Hanne-Marie Belsjø Thorud (4), Selma Holmøy (1), Emma Holmøy

Njård - Haga 19-16 (8-7)
Oline Evjen Røkke (keeper), Amalie Jelstrup Arnstad, Ane Alexandra Hjemmen (1 mål), Leah Myhrvold Kopperud, Mathilde Andresen Norum (4), Mie Linnea Aarhus (6), Jessica Bjørndalen Gran (1), Kaja Straaberg Holmen, Julie Walseth (4), Isabell Simonsen