Pga. omberamminger, ble de to kampene mot Eidsvoll IF satt opp den samme uka. Mandag kveld gikk kampen i Råholthallen, mens tabelltoerne fra EIF kom til Neshallen torsdag kveld.

Haga stilte med følgende gutter mandag kveld (mål i parentes);

Daniel Gruszczynski (4), Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug (2), Ludvig B. Salamonsen, Ruben Kværner (7), Marius Qvigstad (keeper), Patrik Holmøy (3), Nicholas Reklev (1), Benjamin Sefring (4).

I mandagens kamp i Råholthallen, satte hjemmelaget standaren, og gikk tidlig opp i en trygg ledelse. Da snaue 10 minutter var spilt, ledet EIF 7-4. Og Hagagutta kom aldri nærmere enn 3 mål - fra stillingen 8-5, dro EIF sakte men sikkert i fra. Bruntrøyene ble for stillestående i forsvar, samt at avslutningene var altfor upresise. Til pause var stillingen 14-9 til hjemmelaget.

2. omgang startet litt bedre for Hagagutta, og da 7 minutter var spilt, hadde de klart å ta innpå til 18-15. Men da satte EIF inn et ekstra gear, og viste hvorfor de ligger som nr. 2 på tabellen. De gikk fra 18-15 til 22-15 på 4 minutter. Hagagutta fikk mer orden på skuddene sine, og kom mer tilbake i siste del av kampen, men EIF var sterkere hele veien. Da 2x25 minutter var spilt, stod det 28-21 på resultattavla til hjemmelaget.

Torsdag kveld spilte disse gutta;

Daniel Gruszczynski (9), Tony Schau, Emilio M. Markussen, Henrik Sakshaug (1), Ludvig B. Salamonsen, Ruben Kværner (6), Marius Qvigstad (keeper), Patrik Holmøy (1), Nicolas Reklev (1), Benjamin Sefring (3).

EIF kom til Neshallen torsdag kveld. Før kampen fikk gutta beskjed om å være mer tålmodig i angrep, og kjøre avtaler før skudd. Videre at de skulle forflytte seg mye mer i forsvar, og hjelpe hverandre.

Denne kampen begynte bedre enn på mandagen, og hjemmelaget holdt tritt med EIF i første halvdel av 1. omgang. Etter 10 minutter stod det 5-5. Videre fortsatte det med jevnt spill til 7-9, men etter det scoret EIF 6 ganger uten at bruntrøyene fikk ballen i mål, og det stod 7-15 rett før 20 minutter var spilt. Det ble tatt timeout underveis, hvor gutta fikk beskjed om å roe ned i angrep, men skuddene fortsatte å komme for tidlig, uten at det var noe godt samspill i forkant. Til pause stod det 10-18, så de siste 5 minuttene av omgangene spilte lagene uavgjort.

I 2. omgang fortsatte EIF det gode angrepsspillet sitt, mot et hjemmelag som ble altfor stillestående i forsvar. Samtidig var det stang inn gjennom hele omgangen for EIF, mens det var like mye stang ut for Haga i den andre enden av banen. Så sluttresultatet som til slutt ble 21-34 til gutta fra Eidsvoll lyver litt. De var helt klart bedre enn Hagagutta, men da de i tilllegg hadde marginene på sin side, ble seieren større enn den hadde trengt å bli.