Søndag 13. mars kom Halum 2 til Neshallen. De kom med et sterkt lag, de hadde med 3 spillere fra nivå1 laget sitt, og en av dem var toppscorer på siste nivå1 kamp.

Haga stilte med følgende mannskap (mål i parentes):

Marius Qvigstad (9 redninger), Isak Kværner, Emilio Markussen (5), Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug (3), Ludvig B. Salamonsen (3), Nicholas Reklev (7), Daniel Baraas. 

Det var Haslum som kom best i gang, og gikk opp i en 2 måls ledelse, før Haga scoret. Men etter 7 minutter stod det likt, med 3-3. Lagene fulgte hverandre tett, og vekslet på å ha 1 måls ledelse. Hagaguttene stod godt i forsvar, og hadde god flyt i angrepsspillet. Da pausesignalet gikk, stod det 8-8.

Etter pausen gikk Haslum hardt ut, og halveis ut i omgangen ledet de 16-11. Bruntrøyene slet med å få til de gode avslutningene, og hadde også en del tekniske feil. Men Hagagutta ga seg ikke, og de 8 siste minuttene fikk de i gang angrepsspillet igjen. Dagens toppscorer, Nicohlas Reklev med 7 scoringer totalt ledet ann, og Haga vant denne perioden 7-4. Haslum holdt allikevel hjemmelaget unna, og kunne dra fra Neshallen med seier 20-18. 

Mye bra spill av gutta fra Haga, spesielt var forsvarsarbeidet godt.