Fredag kveld, 18. mars, dro Hagagutta til Nydalshallen for å spille mot Korsvoll.

Haga stilte med følgende mannskap (mål i parentes);

Marius Qvigstad (10 redninger), Emilio Markussen (8), Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug (3), Ludvig B. Salamonsen (2), Nicohlas Reklev (6), Benjamin Sefring (4).

Hagagutta tok turen til Oslo uten innbyttere, men det la ingen brems på fart og innsats. De gikk hardt ut, og opp i ledelse 3-1 etter 4 minutter. Etter det kom Korsvoll tilbake, og lagene byttet på å lede kampen, med godt spill fra begge kanter. Til pause var det likt, med stillingen 11-11.

I 2. omgang fortsatte det jevne spillet. Haga hadde god flyt i angrepsspillet sitt, og kjørte mange gode avtaler framover. Bakover slet de litt med å få tak på store Korsvoll spillere, som gikk hardt inn. Korsvoll gikk fra 17-17 til 19-17 halvveis ut i 2. omgang, men Haga kom tilbake, og da 4 minutter gjenstod, utlignet bruntrøyene til 21-21. Korsvoll gikk på nytt opp i ledelsen, og Hagas toppscoret, Emilo Markussen med 8 mål, utlignet igjen. Da det var 1 minutt igjen av kampen, gikk Haga opp i ledelsen 23-22, men Korsvoll fikk inn et mål da 5 sekunder gjenstod, og kampen endte 23-23.

En utrolig bra innsats av Hagagutta, som fikk et par skader underveis, og uten innbyttere måtte de derfor spille i undertall et par perioder i kampen.

 

Lørdag 19. mars var det Sørumsand IF som var motsander i SIF-hallen, bare 15 timer etter forrige kamp.

Haga dro til Sørumsand med følgende lag (mål i parentes);

Marius Qvigstad (12 redninger), Emilio Markussen (2), Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug (9), Ludvig B. Salamonsen, Nicholas Reklev (4), Daniel Baraas (1), Benjamin Sefring (6)

Med kun 1 spiller på benken, som også var skadet etter gårsdagen, var det tilnærmet uten innbyttere Haga stilte lag denne dagen også. Og nok en gang skulle det bli en thriller av en håndballkamp.

Sørumsand kom best i gang, og etter 7 minutter hadde de en ledelse på 6-3. Haga slet med å få tak på SIF-spillerne, som hadde god bevegelse i angrepsspillet sitt. Framover ble det også en del upresist. Men etter en time-out hos Haga, fikk de roet litt ned, og beskjed om å være mye tøffere i forsvar, og snakke mer sammen. Dette hjalp, for etter 14 minutter kunne Haga utligne til 9-9. Sørumsand dro igjen fra med et par mål, men bruntrøyene kom tilbake, og til pause stod det 12-12.

2. omgang begynte veldig rotete for Haga, med mye tekniske feil framover. Sørumsand benyttet anledningen til å dra ifra, og halveis i 2. omgang stod det 18-14 til hjemmelaget. Etter en time-out, og et par omrokkeringer på spillerplassene, satte Haga inn en skikkelig opphenting. De fikk satt forsvaret skikkelig, og avtalene i angrep satt som de skulle. Da snaue 4 minutter gjenstod, hadde de hentet opp ledelsen til Sørumsand, og stillingen var 20-20. Deretter scoret begge lag hver sin gang, og det var elektrisk stemning i hallen. Dagens toppscorer for Haga med 9 mål, Henrik Sakshaug, satte inn 22-21 scoringen, som skulle vise seg å bli seiersmålet. Hagagutta og det trofaste publikummet deres, jublet for å ha dratt i land seieren mot naboklubben.