Haga stilte med følgende mannskap:  Marius Qvigstad (keeper), Tony Elias Schau, Daniel Gruszczynski, Emilio Markussen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring.

For de yngste var dette 3dje dag på rad med kamp. Kampen startet jevnt de første minuttene, og etter drøye seks minutter var stillingen 2-2. Da scoret gjestene 4 ganger på rad og satte standarden.  Nordstrand spilte godt både i forsvar og angrep, og da holder det ikke med nesten for det unge Hagalaget. Blir straffet hardt. Hjemmelaget hadde en viss kontakt på stillingen 5-7 midtveis i omgangen. Men de neste 10 minuttene scoret gjestene hele ti ganger, uten at bruntrøyene greide å score en eneste gang. De avsluttet riktignok med de 2 siste scoringene, slik at pauseresultatet ble 7-17.

I pausen var beskjeden enkel: Bakover - begynn å flytte beina og jobb sammen. Fremover - kjør på avtalene og vær trofast mot dem (les: fullfør og ikke ta noen short cut).

Det var bortelaget som startet best i den andre omgangen, og de scoret de tre første målene. Ca ti minutter ut i den andre omgangen, så fikk Haga's Patrik Holmøy et skudd avfyrt fra 1 meters hold, midt i ansiktet.  Det endte med at han besvimte og deiset rett i gulvet. Kampen ble stoppet og utsatt til ambulansen ankom. Endte på legevakta med hjernerystelse.  Gutta på nivået her skyter hardt.  Lagkameratene ble enige om å fullføre kampen etter beskjed om at det gikk bra med kompisen.
Resultet ble 14-31 til Nordstrand.  Det betyr lite i denne sammenhengen.

Kampfakta:

Haga - Nordstrand  (7-17)  14-31

Målscorere Haga: Daniel Gruszczynski 6, Ruben Kværner 4, Benjamin Sefring 3 og Patrik Holmøy 1.

Toppscorer Nordstrand: Max Linge-Jenssen 8.

Utvisninger: Ingen