Først ute var Haga 2 mot Ammerud 2. Ammerud har vi spilt mot 2 ganger før jul og det ble jevne kamper med en seier til hvert lag. Nå var Haga jentene innstilt på å vise hva de har lært. Bunnsolid forsvarsspill har vært kjennemerket i det siste, og slik var det også i denne kampen. Haga gikk rett i føringen og etter 5 minutter stod det 4-1 til hjemmelaget. Trenden fortsatt ut omgangen. Til pause stod det 11-5 til Haga.

I pausen fikk jentene beskjed om å nullstille og ikke tro at kampen var avgjort. Det har jentene blitt veldig gode til, så andre omgang ble veldig lik den første. Haga scorte omgangens 3 første mål og da var kampen i realiteten avgjort. Det endte hele 22-9 til Haga, og alle utespillerne kom på scoringslista.

Rett etterpå var det topplaget Tveter som stod på motsatt banehalvdel for det andre J13 laget. Bortelaget stod med kun seire etter jul og var i utgangspunktet en tøff motstander. Også her var det fokus på å sette et godt forsvarsspill og jentene leverte. Haga puttet raskt kampens 2 første mål før lagene resten av omgangen mer eller mindre scorte annenhver gang. Til pause hadde hjemmelaget klart å tilrive seg en tremåls-ledelse.

Andre omgang var spillemessig jevn, helt til Haga scorte 3 raske og gikk fra 13-10 til 16-10 midt i omgangen. Derfra og ut buttet det mer i angrepsspillet for begge lag, men hjemmelaget hadde god kontroll og det endte til slutt 17-12. En meget sterk prestasjon.

For lagledelsen er det morsomt å se at de tingene vi trener på sitter bedre og bedre, og at det er fler og fler spiller som har "knekt koden". Det er nå 3 seirekamper igjen for sesongen og det blir en meget spennende innspurt.

Kampfakta:
Haga 2 - Ammerud 2 22-9 (11-5)
Signe Asmyhr (keeper), Caroline Caspersen (5 mål), Luna Aakervik Øyan (3), Mathilde Andresen Norum (2), Jessica Bjørndalen Gran (1), Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (6), Emma Holmøy (3)

Haga - Tveter 17-12 (10-7)
Sara Elise Aanerud (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (1 mål), Patrycja Okonek (4), Amalie Jelstrup Arnstad, Leah Myhrvold Kopperud (1), Mie Linnea Aarhus (2), Oline Evjen Røkke (1), Selma Holmøy (8)