Haga stilte med følgende lag (mål i parentes);

Marius Qvigstad (15 redninger), Isak Kværner, Emilio Markussen (3), Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug (9), Ludvig B. Salamonsen (5), Nicholas Reklev (6), Daniel Baraas, Benjamin Sefring (13).

Det var Langhus 2 som tok turen til Neshallen torsdag kveld, på det som ble starten på en skikkelig håndballhelg for gutta, med kamper torsdag, fredag og søndag.

Hagagutta startet med 1-0, på det som skulle bli et fyrverkeri av angrepsspill fra begge lag, i 2 x 20 minutter. Langhus fulgte på, og etter 3 minutter stod det allerede 3-3. Deretter scoret bruntrøyene 5 ganger uten at Langhus klarte å score. På stillingen 8-3 ble det tatt time-out av gjestene, og etter det kom de mer inn i kampen igjen. Men Haga hold unna, og fortsatte å dundre på framover. Halveis i omgangen stod det 9-5, og da pausesignalet gikk, hadde Haga gått opp til ledelse 19-11.

I pausen fikk de beskjed om å fortsette og spille hverandre gode i angrep, og i forsvar måtte de hjelpe hverandre mer, siden det ble mye mann mot mann situasjoner der. Keeper Marius Qvigstad hadde mange gode redninger i 1. omgang, og det viste seg å fortsette ut kampen.

Målfesten fortsatte i 2. omgang. I løpet av de 10 første minuttene hadde lagene til sammen scoret 18 ganger, og det stod 28-20. Og det stoppet ikke der, begge lag fortsatte det høye tempoet framover. Hagagutta storspilte sammen, og energien lyste av laget. Med 2 innbyttere skulle man tro de ble slitne av all løpingen, men det var ikke synlig på noen av dem.

Da sluttsignalet gikk, stod det 36-25 til Haga. De som valgte å tilbringe torsdagskvelden i Neshallen fikk virkelig valuta for pengene, for dette ble et fyverkeri av en håndballkamp. Gøy å se at gutta har det så moro sammen, og dele gleden håndballen gir.