Med 7 sykdomstilfeller lørdag ettermiddag, måtte dessverre den ene av søndagens kamper utsettes. Dermed ble kun hjemmekampen mot Ullern spilt i helgen. Ullern gikk rett i angrep og scorte kampens første. Deretter scorte Haga 5 på rad og halvveis i første omgang stod det 6-2 til hjemmelaget.
Selv om spillet kladdet litt, hadde Haga grei kontroll og kunne gå til pause med solid 10-4 ledelse.

Andre omgang startet med 2 Haga mål, før Ullern plutselig scorte 5 på rad og det var full spenning igjen på stillingen 12-9. I denne perioden kladdet angrepsspillet skikkelig, men heldigvis tok jentene seg sammen og kunne gå seirende av banen med en 17-11 seier.

For lagledelsen er det veldig betryggende å se av vi har et forsvarsspill og grunnspill som er så stabilt godt at det holder mot de fleste lag i denne avdelingen. Det er nå en kamp igjen av seriespillet. Haga og Drøbak/Frogn topper tabellen med 8 seire hver. Siste kamp er søndag 24. april da Haga tar turen til Drøbak for å spille om avdelingsseier.


Kampfakta:
Haga 2 - Ullern 17-11 (10-4)

Signe Asmyhr (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (2 mål), Caroline Caspersen (3), Luna Aakervik Øyan (7), Mathilde Andresen Norum (2), Mie Linnea Aarhus (1), Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud, Julie Walseth (2), Emma Holmøy