Haga stilte med følgende lag:

Tobias Olsen, Tony Schau, Daniel Gruszczynski, Emilio Markussen, Henrik Sakshaug, Ludvig Salamonsen, Ruben Kværner, Marius Qvigstad, Patrik Holmøy, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring.

Det var gjestene fra Moss som kom best i gang i denne kampen, de var gode og utnyttet sjansene sine best. Tok nesten 7 minutter før hjemmelaget fikk sin første nettkjenning, og da hadde gjestene allerede scoret 4. Bruntrøyene kom til sjanser. Men svake avslutninger og dårlige valg, gjorde sitt til at ballen ikke fant veien til nettmaskene. Herulf fortsatte bare kjøret utover i omgangen mens Hagaguttene ikke klarte omsette sjansene sine.  Dette gjorde sitt til at forspranget bare økte. Ved halvtid stod det hele 8-18 på måltavla.

I pausen fikk Hagagutta bare beskjed om å kjøre avtaler fremover, samt begynne å flytte beina i forsvar. Kampen var i realiteten avgjort for lenge siden.

Den andre omgangen ble bare en transportetappe for Mosselaget.  De økte forspranget, men ikke i så stor grad som i den første omgangen. Når de sortkledde blåste for fulltid, stod det 17-33 på måltavla.

Kampfakta:

Haga - Herulf/Son/Drøbak (8-18)   17-33

Målscorere Haga: Daniel Gruszczynski 9, Ludvig Bergh Salamonsen 2, Ruben Kværner 2, Emilio Markussen 1, Patrik Holmøy 1, Marius Qvigstad 1 og Nicholas Reklev 1. Toppscorer Herulf: Hans Olav G. Skavlan 9.

Utvisninger: Haga 2x2 min, Herulf ingen

Dommere: Eirik Arnarsson og Kaisa Fogelstrand