Bente vokste opp i en familie med sterkt engasjement i Haga hvor mor Kari og far Odd hadde mange forskjellige roller og verv gjennom mange år. Fra hun var barn var hun med på dugnader for idrettsforeningen, blant annet å være seg å brette og stifte HIF nytt og levere dette rundt i postkassene på Haga og Auli. Hun hjalp også til med vask av drakter, bingo og i kiosken.

Den beste betegnelsen av Bente er at hun har et brunt hjerte, hun har vokst opp med og i klubben. Dette gjenspeiler en solid ildsjel, og er et speilbilde på et menneske med lidenskap for klubben sin.

Bente var hjelpeoppmann i kullet til sønnen Sander en periode, og var styremedlem i årene 2011 til 2013. Fra mars 2013 ble hun ansatt i klubben i en 20 % stilling. Hun er meget ansvarsfull og har stor økonomiforståelse. Hun stiller alltid opp ekstra, om det er fotballskole, Vinterkarussllen, Gjørmeløpet, om alarmen går på Stadion, ekstra innkjøp til kiosken på klubbhuset, viktige møter der det er behov for hennes kunnskap, nå med mye opplæring av vår nye medarbeider osv. Hun er ved siden av Dag Håvard og et par til våre «levende historiebøker» om Haga IF. Både tidligere og nåværende styreleder legitimerer at Bente alltid stiller opp for HAGA IF. Hun leverer alltid, selv om det noen ganger er akkurat i tide og til tidsfrist. Ofte har hun jobbet 3 ganger`n av stillingsprosenten sin. Hun fortjener applaus.

Bente har i tillegg nedlagt mye arbeid som Haga IF sin representant i Haga Samfundshus. I Samfundshuset var hun kasserer i perioden 2013 – 2021. Her ble et stort undersudd snudd til solid økonomi. Og en av oppgavene i tillegg var tidkrevende arbeid med utleie.

Haga IF opplever hennes egenskaper som:

• Gir alt for Haga IF (verdifull)
  • Ansvarsfull
  • Sta
  • Veldig engasjert
  • God på å holde frister, fra kaos til mønster
  • Sterke meninger, uredd og rett fram
  • Godt lokalt nettverk grunnet oppvekst, jobben og engasjementet