Haga stilte med følgende lag (mål i parantes); Benjamin Sefring(5), Nicholas Reklev(2), Ludvig Bergh Salamonsen(2), Marius Qvigstad(11 redninger), Henrik Sakshaug(4), Mathias Andreassen, Daniel Barås og Emilio Markussen(6).

Gutta var veldig spente før første seriekamp, og hadde lyst til å vise at treningene har vært bra i høst. Første sesong med klister og større ball kan være utfordrende, men gutta trente med det forrige sesong også, siden de trener og spiller med 2006-gutta. De spiller også lenger omganger nå enn sist sesong, nå er det 2x25 minutters kamper.

Før kampen fikk gutta beskjed om å jobbe sammen i forsvar, og i angrep skulle de kjøre avtaler, og vente med skudd til de gode mulighetene kom. Vi hadde 1 innbytter, og han slet med skade og skulle derfor spille minst mulig, så det ble mye løping på spillerne.

Gutta ville mye, kanskje litt for mye. Tempoet var bra, men pasninger og skudd ble altfor upresise. Veldig mange skudd gikk i stanga, utenfor mål eller rett på keeper, og frustrasjonen steg i takt med dette. I timeoutene og i pausen fikk gutta beskjed om å holde seg til avtalene i angrep, og holde igjen skuddene. Men denne dagen var det for mye adrenalin i omløp til at de klarte å roe ned og spille godt sammen framover.

Forsvaret var derimot bra, der stod gutta godt sammen gjennom hele kampen, og bakerst hadde keeper Marius Qvigstad mange gode redninger.

Tross det upresise angrepsspillet til bruntrøyene, var det jevnt gjennom hele første omgang. Det skilte aldri mer enn 2 mål, og lagene byttet på å være i føringen. I andre omgang var det jevnt fram til 13-13. Da gikk Frogner opp til ledelse 18-14 på det meste. Men Hagagutta skjerpet seg, og 2 minutter før slutt kunne dagens toppscorer hos Haga, Emilio Markussen, utligne til 19-19. Men i det siste spilleminuttet klarte hjemmelaget å score, og Frogner vant derfor 20-19.

Haga skal ta med det gode forsvarsspillet og den enorme innsatsen, etter 2x25 minutter løping uten å bytte eller kunne hvile på benken. Gutta er veldig innstilt på å være mer tålmodige og mer presise i neste kamp, som er 24. september. Heiagjengen gleder seg til å se gutta på banen igjen da.