Bildet; bak f.v.: Trener Per Rune Holmøy, Daniel Baraas, Ruben Kværner Marius Qvigstad, Nicholas Reklev, Patrik Holmøy og trener May-Lene Sakshaug. Foran f.v.; Ludvig Bergh Salamonsen, Mathias Andreassen, Emilio Markussen og Tobias Olsen.

Var en litt redusert Hagalag som som stilte til start mot Nordstrand. Flere spillere ute med skade, men Hagaguttene skulle gi hjemmepublikummet en kamp å glede seg over alikevel. 

Kampens toppscorer, Ruben Kværner med 10 mål, åpnet målshowet. Selv om gjestene utlignet rett etterpå, så var det bruntrøyene som styrte showet i denne første omgangen. Hagaguttene hadde fått beskjed om å skjerpe skytingen, samt forsvarsspillet siden kampen forrige helg. Og det gjorde de. 

Kompakt og bevegelig forsvar, foran en storspillende Nicholas Reklev i mål. Fremover var det fart og kombinasjoner/trekk som vi har trent på. Dette gav resultater. Bruntrøyene spilte flott håndball på hele sitt register og bare dro ifra i målprotokollen. Ved halvtid stod det hele 14-5 til Haga på måltavla.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette det de hadde vist i første omgang, men bare nullstille seg resultatsmessig.

Det var gjestene som kom best igang i det andre omgangen. De scorte 4 kjappe og hadde en viss "kontakt" på stillingen 14-9. I denne perioden var det litt slurv i pasninger, samt krøll med avtalene hos bruntrøyene. De tok seg imidlertid sammen og slapp ikke gjestene nærmere enn 4-5 mål. Lagene fulgte hverandre på den avstanden til midtveis i omgangen, da satte hjemmelaget opp tempoet igjen og fikk spillet til å fungere som i første omgang. Kunne cruise inn til en flott 24-17 seier i sesongens første hjemmekamp. En flott seier for det unge Haga-laget.

Kampfakta: Haga - Nordstrand 2 (14-9) 24-17

Målscorere Haga: Ruben Kværner 10, Ludvig B Salamonsen 6, Emilio Markussen 5, Patrik Holmøy 2 og Daniel Baraas 1.

Toppscorer NIF: Max August Johnsen Tresselt 5 mål. 

Utvisninger: 1x2 til begge lag.