Haga stilte med følgende lag: Marius Qvigstad, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Ludvig B Salamonsen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Nicholas Reklev og Daniel Baraas.

Det var det unge Hagalaget som startet best i denne kampen. De satte et godt forsvar og kjørte på de kjente avtalene i angrep fra start.  Dette gav umiddelbart resultater.  Etter 4 1/2 minutt på måltavla, ledet de 4-0. Så lang tid tok det før vertene åpnet scoringslista. Bruntrøyene fortsatte med spillet sitt, og midtveis i omgangen ledet de 8-5.

Da ble det helt stopp fremover på banen. Tempoet sank og avslutningene ble mer slurvete, samt mer stasjonære i forsvarsspillet. Hjemmelaget toppet da laget sitt. Keeper Nicholas Reklev stod en bra kamp og reddet flere straffer i denne omgangen. Men det ble ikke flere mål på gjestene før pause, og når de gode sortkledde blåste for halvtid, stod det 11-8 til hjemmelaget på måltavla.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om finne igjen spillet ifra starten av kampen.

Hagagutta reduserte før minuttet var spilt, men det var hjemmelaget som hadde føringen i kampen. Haga holdt følge til 12-14, da var 1/3 av omgangen spilt. Da dro hjemmelaget ytterligere ifra. I den perioden var det lite som fungerte fremover, gjestene virket slitne og litt frustrerte. Haslum skaffet seg da en seks-måls ledelse, og selv om Haga knappet litt inn mot slutten, var hjemmelaget sterkest. Scoret de 2 siste og fastsatte sluttresultatet til 22-16.

Hagagutta viste i store perioder at de var fullt på høyden og, til tider, bedre enn hjemmelaget. Ny kamp og nye muligheter allerede på tirsdag, da kommer Kolbotn på besøk.

Kampfakta:

Haslum 2 - Haga (11-8) 22-16

Målscorere Haga: Ruben Kværner 7, Patrik Holmøy 3, Emilio Markussen 3, Ludvig B Salamonsen 2 og Marius Qvigstad 1.

Toppscorer Haslum: Felix Alexander Brinchmann 5

Utvisninger: Haslum 1x2 min, Haga 2x2 min.