Snart står den nye idrettshallen, Romerike Sparebank Arena, klar på Auli. Hallen skal fylles med idrett, arrangementer, happenings og mye moro.
I den nye hallen er det en stor flate for håndball og andre inneidretter, ét treningsrom som alle medlemmer i Haga IF kan benytte, og et stort rom som blir kalt et «sosialt rom».
I dette nye rommet er det plass til enda flere og nye aktiviteter som ikke finnes på Auli/Haga i dag.

Har du en idé eller kunne tenke deg å være med å starte noe som flere kan ha glede av i dette lokalet? Drømmer du om et eget E-sport tilbud på Auli, noe innenfor dans, yoga, brettspill og rollespill-tilbud eller er det noe annet du kunne tenke deg å få til på Auli? Hallen skal være en møteplass for alle, både gamle og unge på Auli og vi håper og tror at akkurat DU vet hva som hadde vært gøy å starte med på Auli.

Er du ungdom, fra 8.klasse og oppover hadde det vært skikkelig gøy hvis du ville vært med på allmøte i gymsalen på Auli skole, torsdag den 20.oktober fra kl. 19.30. Her skal vi vise frem hvordan hallen blir, men vi vil bruke mest tid på å høre fra dere hva som mangler av tilbud og aktiviteter for deres aldersgruppe som kunne passet å starte med i den nye hallen.

Bli med!

 

Hilsen HAGA IF