En helg med 4 kamper startet med lokaloppgjør mot Sørumsand. Kampen starter jevnt og det stod 2-2 før Haga stakk i fra og opparbeidet seg en solid ledelse. Godt forsvar og keeperspill gjorde at det stod 3-10 til pause.

I pausen fikk jentene beskjed om å holde konsentrasjonen oppe, noe som kan være vanskelig da hjemmelaget dro ned tempoet i kampen. Omgangen ble brukt til å prøve ut spillerne i litt uvante posisjoner og ble dermed mer jevnspilt enn første omgang. Det endte 9-19.

Senere på lørdagen stod en tøff bortekamp på menyen. Haslum 2 har startet sesongen med kun seire og vi forventet et betydelig høyere tempo i denne kampen. Her fikk jentene beskjed om å sette et godt forsvarsspill og, ikke minst, løpe hjem i forsvar.
Hjemmelaget scorte først, men Haga putta 2 på rappen og tok ledelsen. Slik vekslet lagene på gjennom omgangen. En omgang med høyt tempo og tøft forsvarsspill fra begge lag, ebbet ut med en knapp ledelse (10-9) til Haslum.

Jentene fikk mye skryt i pausen og beskjed om å holde konsentrasjonen oppe. Haga startet godt og putta de 2 første. Deretter byttet lagene på å score og det var meget jevnt og utrolig spennende gjennom hele kampen. Haga stod knallbra bakover, godt hjulpet av strålende keeperspill av Signe. Fremover spilte vi dispilinert og godt. Det var scoringer fra både vinger, backer og strekspillere. Drøyt 3 minutter før slutt satt Haga inn sitt 18. mål, mens hjemmelaget stod med 17. Resten av omgangen ble dominert av 2 gode forsvar og kampen ebbet ut med seier til Haga. En meget godt gjennomført kamp av samtlige spillere ga en fantastisk stemning i garderoben.

Søndag var det tid for 2 hjemmekamper i Vormsundhallen. Det staret med Haga mot Skedsmo og vi visste at gjestene hadde noen gode spillere vi måtte stoppe. Igjen startet kampen jevnt og det stod 6-6 etter 17 minutter. Da dro Haga i fra, tette igjen bakover og ledet 9-6 til pause.

Haga startet andreomgangen godt og forsvaret satt. Selv om vi har spilt bedre i angrep enn i denne kampen, så hadde vi god kontroll utover i omgangen. Kun 3 baklengs i andre omgang sikret en solid 15-9 seier.

Helgens siste kamp var mot Ull/Kisa 2 og den visste vi kom til å bli tøff. Gjestene startet best og det stod 1-3 før Haga våknet og snudde til 4-3. Gjestene tok over og beholdt et lite overtak ut omgangen. Det stod 11-13 til pausen.

I pausen var jentene slitne etter en lang helg med mye håndball. I andre omgang viste det seg at energi-banken var tom. Vi kom aldri i gang og gjorde feil på feil. Dette utnyttet gjestene og kontret oss i senk i andre omgang. Det endte med et stygt 15-30 tap.
Tross en dårlig avslutning så skal jentene ha mye skryt for innsatsen i helgen. Med 7 gode omganger så lar vi den siste omgangen gå i glemmeboken. Alt i alt en fin helg for Hagas 2 J14 lag.

Kampfakta:
LØRDAG:

Sørumsand - Haga 2 9-19 (3-10)
Signe Asmyhr (keeper), Isabell Simonsen (1 mål), Lillie-Sofie Nordby Hartmann (7), Amalie Jelstrup Arnstad, Ane Alexandra Hjemmen, Mathilde Andresen Norum (3), Jessica Bjørndalen Gran, Julie Walseth (3), Selma Holmøy (5), Emma Holmøy

Haslum 2 - Haga 17-18 (10-9)
Signe Asmyhr (keeper), Luna Aakervik Øyan (4 mål), Isabell Simonsen, Lillie-Sofie Nordby Hartmann (4), Patrycja Okonek (2), Mathilde Andresen Norum (1), Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (1), Selma Holmøy (2), Emma Holmøy (2)

SØNDAG:
Haga - Skedsmo 15-9 (9-6)
Signe Asmyhr (keeper), Luna Aakervik Øyan (5 mål), Patrycja Okonek (1), Mathilde Andresen Norum, Hanne-Marie Belsjø Thorud (4), Julie Walseth (2), Selma Holmøy (2), Emma Holmøy (1), Ane Alexandra Hjemmen, Oline Evjen Røkke

Haga 2 - Ull/Kisa 2 15-30 (11-13)
Oline Evjen Røkke (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartmann (1 mål), Isabell Simonsen, Patrycja Okonek (3), Ane Alexandra Hjemmen, Luna Aakervik Øyan (2), Leah Myhrvold Kopperud, Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Selma Holmøy (7), Emma Holmøy