Haga stilte med følgende lag: Joel Aune Arnstad, Marius Qvigstad, Emilio Markussen, Mathias Andrassen, Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring. 

Det var hjemmelaget SkaRå (samarbeid mellom Skarnes og R&Å) som åpnet scoringsballet i et godt besøkt Neshallen (var vel et sted mellom 150-200 tilskuere denne mandagskvelden), men så tok Hagagutta tak og scoret 3 kjappe. Da var det godt forsvarsspill foran en meget god keeper; Nicholas Reklev, som var den store forskjellen.  Hagaguttene var kjappere til beins både i ankomst- og den etablerte angrepsfasen. Hjemmelaget hang med i kampen til stillingen 4-3 etter 1/3 av omgangen var spilt, men da viste Hagalaget nivåforskjellen. 

Fortsatte det gode forsvarsspillet, noe som resulterte i gode kontringsmuligheter, samt at de viste godt angrepsspill. Bruntrøyene forsatte å score, mens det var total måltørke for vertene.  De scoret sitt 4. mål når det hadde gått 22 minutter av omgangen, men da hadde gjestene allerede 11. Ved pause stod det 14-4 til Haga på måltavla.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette, samt prøve å nullstille seg.

Andre omgangen ble som en liten transportetappe å regne. SkaRå-gutta greide å knipe litt inn på målscoren, men da satte bruntrøyene opp tempoet igjen, og dro ifra. Men de var aldri mer enn 11 mål foran, og minuttet før slutt kunne vertenes toppscorer fastsette sluttresultatet til 27-17. Andre omgang endte uavgjort.

Nok en god kamp fra det unge Hagalaget. Smaker alltid litt ekstra godt med seier i lokalderbies.  

Kampfakta:

R&Å - Haga (4-14) 17-27

Målscorere Haga: Emilio Markussen 7, Ruben Kværner 7, Henrik Sakshaug 5, Patrik Holmøy 3, Benjamin Sefring 3 og Ludvig B Salamonsen 2. 

Toppscorer R&Å: Oskar Andreas Weng 4

Utvisninger; Haga 3x2 min, R&Å 1x2.

Dommere: Mette Mørk og Camilla Engelstad