Det unge Hagalaget skulle bryne seg mot Lillestrøm TH 2 søndag ettermiddag. Bortelaget stilte med maks kvote av sine nivå 1 spillere.

Haga stilte med følgende lag: keeper Marius Qvigstad, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Ludvig B. Salamonsen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring. 

Det var bruntrøyene som kom best i gang i denne kampen. De ledet 2-0 før minuttet var spilt, men så tok gjestene over. og scoret 4 kjappe. Bortelaget holdt ledelsen på 1-2 mål til 10 spilte minutter, da kom Hagagutta ajour på stillingen 7-7. Lillestrøm behold imidlertid initiativet i kampen og det lille forspranget de hadde frem til atten minutter. Da hadde bruntrøyene en god periode, og snudde kampen. Ledelsen var dog ikke på mer enn 2 mål da minuttet gjenstod av omgangen. Litt slurv fra vertene gjorde sitt til at bortelaget kunne score 2 kjappe og fastsette pauseresultatet til 17-17. En forholdsvis målrik omgang.

I pausen så ble det fokus på forsvarsspillet. Må frem på skytterne til gjestene, samt hjelpe keeperen vår. Fremover så skal man fortsette å kjøre på de avtalene man har, men være litt mer tålmodige i avslutningsøyeblikket. 

Nicholas R åpnet scoringene for Haga i den andre omgangene. Men nå fulgte lagene hverandre i målprotokollen og de vekslet på å lede frem til nesten halve omgangen var spilt. Da tilrev gjestene seg et lite overtak og de gikk fra 22-22 til 22-25. Men på stillingen 24-27 kom bruntrøyene tilbake og plutselig var de i ledelsen 28-27! Lagene fulgte hverandre i målprotokollen.  Når det gjenstod 20 sekunder å spille, så får Haga straffe på stillingen 30-30. Denne setter banens yngstemann; 14 årige Emilio Markussen, sikkert i mål og da var hjemmelaget foran 31-30 og det gjenstår kun sekunder å spille.  Lillestrøm får i siste sekund tildelt straffe, da bruntrøyene å bruke målfeltet for å stoppe deres strekspiller. Denne setter de i mål og fastsetter sluttresultatet til 31-31. En fantastisk spennende og fartsfylt håndballkamp. 

Kampfakta:

Haga - Lillestrøm Topp Håndball 2 (17-17) 31-31

Målscorere Haga: Ruben Kværner 9, Henrik Sakshaug 5, Emilio Markussen 4, Patrik Holmøy 4, Nicholas Reklev 4, Ludvig B Salamonsen 3 og Benjamin Sefring 2.

Toppscorer LTH: Niklas Fehn Mauseth 9

Utvisninger: Haga 0, LTH 2x2 min

Dommere: Mette Mørk og Camilla Engelstad.