Haga stilte med følgende mannskap: Tobias Olsen, Marius Qvigstad, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Ludvig B Salamonsen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring.

Ekstra morsomt at keeper Tobias Olsen endelig kunne spille sin første kamp i 2022, etter et skademareritt.

Det var hjemmelaget som kom best igang og Henrik Sakshaug kunne åpne scoringsballet etter kun 30 sekunders spill. Et solid 6-0 forsvar og fin bevegelse i angrepsspillet var beholdningen publikum fikk se. Før 3 minutter var spilt, stod det 3-0 på måltavla. Hagagutta fortsatte det fine spillet og dro fra gjestene i målprotokollen. Etter drøye fem mintter stod det 6-2 og når atten minutter var spilt hele 10-5.

Etter det ble det totalt sperre fremover på banen. Hjemmelaget sluttet å spille angrep. Bakover fungerte det, både forsvar og keeper, bra. Så Bækkelaget fikk ikke gjort så mye. De greide imidlertid å score de 3 siste målene i omgangen og fastsette pauseresultatet til 10-8.

I pausen fikk Hagagutta beskjed om å finne tilbake til det de leverte i begynnelsen av omgangen. Fortsette med det flate 6-0 forsvaret, men mer bevegelse, samt kjøre de faste avtalene, i angrep. Måtte også bli litt mer kyniske i avslutningsøyeblikkene. 

Andre omgang begynte jevnt og lagene fulgte hverandre i målprotokollen, med Haga som det førende laget. De lå hele tiden 2-3 mål foran. Her fungerte forsvaret fortsatt bra og de kom til sjansene, men uttellingene var fortsatt ikke bra nok. Mye rett på keeper, eller avslutte på halvsjanser. Et par missa 7-metere er heller ikke dagligkost. Gjestene benyttet seg av dette sløseriet og kom ajour halvveis i omgangen på stillingen 15-15. Så fulgte lagene hverandre til det gjenstod seks minutter av kampen, da kom BSK i føringen for første gang på stillingen 16-17. Nå var det plutselig gjestene som hadde momentumet i kampen! De kom også 2 mål foran og når 46 sekunder gjenstod av kampen, tok Haga time-out på stillingen 18-20.

Hagagutta fikk 2 beskjeder: kjapp avslutning, deretter mann-mann. Etter avkast var det kjapt opp i angrep og kampens toppscorer Ruben Kværner kunne sette inn sitt 9. mål til stillingen 19-20. Bruntrøyene gikk så ut i mann-mann og det stresset Oslogutta sånn at de mistet ballen. Haga fikk tak i denne og Benjamin Sefring kunne sette ballen i mål til 20-20. Da viste uret 24:59! For et sekund-drama og, men ikke minst, opphenting av Hagagutta. De "vant" 1 poeng i denne rotete kampen. 

Kampfakta:

Haga - Bækkelaget Elite (10-8) 20-20

Målscorere Haga: Ruben Kværner 9, Patrik Holmøy 3, Nicholas Reklev 3, Benjamin Sefring 2, Henrik Sakshaug 2 og Emilio Markussen 1.

Toppscorer BSK: Alan Drummond Johansen 5.

Utvisninger; Haga 2x2 min og BSK 4x2 min.

Dommere: Michelle Desiree Engebretsen-Johansen og Margreth Louise Schulhus Lindrup.