Haga hadde følgende lag:

Tobias Olsen, Patrik Holmøy, Ruben Kværner, Emilio Markussen, Nicholas Reklev, Benjamin Sefring, Mathias Andreassen og Marius Qvigstad.

Litt spent gjeng bruntrøyer som skulle bryne seg mot et av avdelingens topplag, var også litt redusert da man kun hadde 1 innbytter. 

Var avdelings toppscorer Ruben Kværner som åpnet målscoren, men så scoret hjemmelaget 2 kjappe. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen, dog med vertene 1 mål foran. Dette var ståa når 16 minutter av omgangen var spilt. Da stakk hjemmelaget litt ifra, og gikk fra 8-9 til 8-12. Denne ledelsen kunne de øke ytterligere litt mot slutten av omgangen. Når de sortkledde blåste for halvtid, stod det 16-11 til hjemmelaget på måltavla. 

I pausen så fikk Hagaguttene beskjed om at de måtte få mer fart på beina fremover. Hjemmelaget spilte 5-1 forsvar og de sleit bruntrøyene med å finne ut av.  I tillegg må de være flinkere til å plassere avslutningene. Mye gikk rett på hjemmelagets keeper.

Det var Ruben Kværner som åpnet målshowet i den andre omgangen også. Men så scoret hjemmelaget 3 kjappe og var oppe i en 6-målsledelse. Denne greide Hagaguttene å knipe litt inn på igjen, men så dro Langhus ifra. Slik fulgte lagene hverandre seg i den andre omgangen. Haga kom aldri nærmere enn 4 mål. Når de sortkledde blåste for full tid, stod det 27-23 til Langhus på måltavla. 

Mye positivt å ta med seg, samt endel gutta må trene mer på. Artig kamp for publikum var det. 

Kampfakta:

Langhus 2 - Haga 27-23 (16-11)

Målscorere Haga: Emilio Markussen 7 (2 str), Ruben Kværner 7, Nicholas Reklev 4, Benjamin Sefring 3 (1 str) og Marius Qvigstad 2.

Toppscorer Langhus: Oliver Martin Fjeld Langnæs/Magnus Norheim begge 4

Utvisninger: Langhus 2x2 min. Haga ingen

Dommere: Geir Sandvik og Bent Vangli.