Sesongen startet ganske hardt med et møte med et godt lag fra Gjerdrum. Det blir første kampen hvor de spiller med utgruppert forsvar. Dette fikk vi bare øvd på 2-3 ganger før de ble kastet ut i kamp. Noe som var litt skummelt til å begynne med. Utover i sesongen har jentene vokst veldig. De tar til seg beskjeder og utvikler seg som enkeltspillere og som lag. Noen har funnet sin yndlingsplass på banen og noen har lyst til å spille i alle posisjoner. Dette viser de utover i sesongen med til tider meget godt forsvarsspill. Angrepsspillet har de brukt litt lenger tid på å skjønne/tørre. Men etter noen kamper kommer selvtilliten mere og mere. Bevegelse på strek og rullering ut mot kantene er noe vi ser at de behersker mye bedre nå enn når sesongen startet.

Det ble serier mot Hvam forje uke, noe som ga jentene energi og selvtillit.
Årets siste kamp ble spilt mot våre gode naboer Årnes. Det ble serier til Årnes 13-5. Haga jentene ble nok sjokkert over trøkke på tribunen og at det var mange som heiet. Derfor ble det timeout tidlig i 1.omg. Etter praten våknet Haga. Ble mere med i kampen og 2.omg ble det mere jevnt spill mellom lagene.

Stolte over at vi har en så fin gruppe med jenter som støtter hverandre og sier de gleder seg til treningene. Når hallen kommer på plass blir det enda bedre.

God jul fra jenter 11.