Haga stilte med følgende lag: Tobias Olsen, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Marius Qvigstad, Ludvig Salamonsen, Henrik Sakshaug, Mathias Andreassen, Nicholas Reklev, Benjamin Sefring og Johan Thoresen.

Det var bortelaget anført av Ludvig Salamonsen som startet best. Var oppe i 2-0 ledelse før vertene utlignet ledelsen. Lagene fulgte hverandre så de første 10 minuttene, to gode forsvar gjorde sitt til at det kun stod 4-4 i målprotokollen. Da begynte bruntrøyene å slurve fremover på banen. Lite bevegelse. Dårlige vurderinger på skuddmulighetene, samt at avslutningene ikke var gode nok. Hjemmelaget benyttet seg av dette og i løpet av de neste fem minuttene hadde de skaffet seg en 4-måls ledelse. Denne stod seg til pause på stillingen 8-12. 

I pausen ble det nok en gang påpekt at Hagagutta må bli flinkere til å kjøre de avtalene de kan, samt at de må flytte beina både med og uten ball.

Det var vertene som kom best i gang etter pausen. De scoret 2 kjappe og var oppe i en 6 målsledelse. Hagagutta ga ikke opp og kjempet seg tilbake i kampen. På stillingen 12-16 fikk de straffe, og i stedenfor 3 måls forsprang, kunne vertene kontre inn til 12-17. Mot slutten av kampen bølget det litt frem og tilbake og når de sortkledde blåste for full tid, stod det 24-19 til hjemmelaget på måltavla. 

Kampfakta:

Linderud/Linje 5 - Haga (12-8) 24-19

Målscorere Haga (straffer i parentes): Ludvig B Salamonsen 7 (3), Ruben Kværner 6, Nicholas Reklev 3, Benjamin Sefring 2 og Henrik Sakshaug 1.

Toppscorere Linderud: Alexander Haug Almaas og Hassan el Halali Hamamou begge 5.

Dommere: Erik Wang Johansen m/makker

Utvisninger: Linderud 2x2 min. Haga ingen.