Haga stilte med følgende lag:

Tobias Olsen, Mathias Andreassen, Ludvig B Salamonsen, Henrik Sakshaug, Johan Thoresen, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad og Nicholas Reklev.

Det var hjemmelaget som kom best igang, ikke for at de spilte så utrolig bra men mest fordi det verken fungerte fremover eller bakover for bruntrøyene. Det tok over 5 minutter før første scoring til Haga, da ledet hjemmelaget 4-0. Da fungerte det bedre fremover for Haga en periode, og de greide å spille jevnt med Lillestrøm-gutta. Etter 15 spilte minutter stod det 11-8 til vertene på måltavla. 

Da kom en veldig dårlig periode for bruntrøyene igjen, og gjestene kunne bare dra ifra i målprotokollen. Mye slurv fremover, både pasninger og svake avslutninger. Ved pause stod det 17-9 på måltavla.

En beskjed til Hagagutta i pausen; gå ut og ha det morsomt i den andre omgangen. Samt gjør de enkle tingene.

Haga foretok også et keeperbytte i andre omgang, for kanskje prøve å få noen flere redninger. Omgangen ble jevnere enn før pause. Bruntrøyene åpnet scoringsballet og kanppet inn til 12-18 noen minutter senere. Nærmere enn det kom de ikke. Møtte her et bedre lag, og da må det være på topp i 2 x 25 minutter, holder ikke med korte perioder på dette nivået.

Mot slutten ble det litt "hawaii-preg" og når de sortkledde blåste for full tid, stod det 29-20 til Lillestrøm på måltavla.

Mye positivt å ta med seg for det unge Haga-laget, men også endel som må trenes mer på. 27 avslutninger som ikke endte med scoring, bør og kan reduseres med 30-35%.  

Kampfakta: Lillestrøm TH 2 - Haga 29-20 (17-9)

Målscorere Haga: Ruben Kværner 9, Patrik Holmøy 3, Henrik Sakshaug 2, Nicholas Reklev 2, Benjamin Sefring 2 og Ludvig B Salamonsen 1.

Toppscorer LTH: Odin Smedbakken Thalberg 8

Dommere: Mia Barisic og Nora Fajic. Utvisninger: LTH 2x2 min. Haga 1x2 min.

Neste kamp blir forhåpentligvis i egen hall.