Laget (mål i parentes); Nicholas Reklev (3), Marius Qvigstad, Benjamin Sefring (9), Johan Thoresen, Lazar Culibrk (1), Henrik Sakshaug (4), Ludvig Bergh Salamonsen (2), Mathias Andreassen, Emilio Markussen (4), Joel Arnstad

Hagagutta tok turen til Frognhallen i Drøbak sent tirsdag kveld. Der kom hjemmelaget best i gang og ledet 2-0, før Haga kom i gang, og utlignet til 2-2. Lagene fulgte hverandre tett utover i omgangen, og Haga utlignet på 4-4, 6-6, og 7-7. Da var det spilt 15 minutter av første omgang. Bruntrøyene hadde godt fart i beina, spilte sammen som et lag, og spilte hverandre gode. I forsvar stod de godt sammen.

De siste 10 minuttene ble det mere upresist framover, og det gode samspillet opphørte. Gutta ble ivrige på å skulle score selv, og ble for utålmodige før avslutning på mål. I forsvar sviktet kommunikasjonen litt, og det ble for stor avstand mellom spillerne. Hjemmelaget ledet 12-9 på det meste, men dagens toppscorer for Haga, Benjamin Sefring, scoret de to siste målene før pause, slik at stillingen var 12-11 da pausesignalet gikk.

I pausen fikk gutta beskjed om å fortsette det gode spillet de hadde i starten av 1. omgang, og kjøre avtaler framover før avslutning på mål. Bakover skulle de snakke sammen og stå tettere.

2. omgang ble også jevn, Hagagutta holdt følge med hjemmelaget, og lå 1 og 2 mål bak utover i omgangen. Etter 10 minutter stod det 16-17. Da kom det nok en periode for bruntrøyene hvor det ble mange personlige feil, både framover og bakover, og da drøye 16 minutter var spilt, stod det 18-24. Mange ville gitt opp, og tenkt at nå var kampen kjørt. Men ikke bruntrøyene.

Gutta fra Haga satte inn en vanvittig sluttspurt, og vant de siste 7 minuttene 5-1. Allikvel klarte de ikke å ta igjen hjemmelaget, som til slutt vant 25-23. 

Haga viser godt spill i deler av kampen, og klarer de å være mer stabile gjennom hele kampen, vil det bli mange morsomme kamper framover. Første mulighet er mot Herulf Moss, søndag 14. februar.