Så var dagen endelig her! Vi skulle spille våre første kamper i vår nye hall. Det var nok mange spente spillere denne helgen. Første ute for J14 var førstelaget som tok i mot Tistedal 2. Gjestene har vunnet alle kampene i A-sluttspillet så langt og kom med de beste nivå 1 spillerne sine. Haga åpnet meget sterkt og Pati fikk æren av å score lagets første mål i RSA hallen. Bakover fungerte forsvaret og aller bakerst stod Oline godt. Haga stormet opp i en 3-0 ledelse før gjestene våknet. Før 3 minutter var spilt stod det 4-1 til Haga, men så våknet gjestene skikkelig og skrudde opp tempoet. De løp over oss og etter 12 minutter var gjestene i en solid ledelse. Haga flyttet ikke bena godt nok hverken i forsvar eller angrep i denne perioden. 7-16 til pause.

I pausen var fokus på fotarbeid og å ikke kollapse i andre. Vi ønsket en mye bedre og jevnere omgang enn i første. Og heldigvis svarte jentene. Spesielt i forsvar hevet de seg betraktelig, mens i angrep slet vi med å finne ut av Tistedals offensive forsvar. Vi klarte allikevel uavgjort i andre omgang, noe som er godkjent mot et lag som trener i hall 4 ganger i uken.

Søndagens siste kamp var Haga 2 mot Enebakk 2. Her var kampbildet motsatt, i hvertfall resultatmessig, enn kampen mot Tistedal. Haga ledet 7-6 i omgangens siste sekund, men rett før pausesignalet fikk Enebakk straffe og Haga en 2 minutters utvisning. Dermed 7-7 til pause.

I pausen fikk jentene skryt for god forsvars-innsats og spesielt Sara i målet var strålende i første omgang. Gjestene startet andre omgang med å utnytte at de var i overtall, men Haga jentene klorte seg fast og 5 minutter ut i omgangen var stillingen 9-10. Derfra og ut begynte det å kladde for hjemmelaget.
Det ble mange bomskudd og forsvaret sprakk opp. Enebakk kunne dra i fra og vant til slutt med 10 mål. Veldig gøy at Adele og Karoline fikk sine første scoringer for laget. Begge startet sin håndball-karriere denne sesongen og spilte sine første håndballkamper noensinne i januar.
Det er aldri for sent å begynne :-)

Kampfakta:
Haga - Tistedal 2 13-22 (7-16)
Oline Evjen Røkke (keeper), Luna Aakervik Øyan (3 mål), Isabell Simonsen (2), Patrycja Okonek (3), Julie Walseth (4), Emma Holmøy , Mathilde Andresen Norum (1), Hanne-Marie Belsjø Thorud, Leah Myrvold Kopperud, Selma Holmøy, Ane Alexandra Hjemmen

Haga 2 - Enebakk 2 10-20 (7-7)
Sara Elise Aanerud (keeper), Isabell Simonsen (1 mål), Leah Myrvold Kopperud (2), Kaja Straaberg Holmen (1), Mathilde Andresen Norum (3), Emma Thaweenan Thoresen, Selma Gribsrød Schøyen, Karoline Kvernhaug (1), Adele Jacobsen (1), Julie Walseth (1)