Bildet bak f.v.: Trener May Lene Sakshaug, Emilio Markussen, Nicholas Reklev, Marius Qvigstad (flaskegutten), Patrik Holmøy, Kevin Wego, Ruben Kværner og trener Per Rune Holmøy. Foran f.v.; Henrik Sakshaug, Mathias Andreassen, Ludvig Bergh Salamonsen, Tobias Olsen, Jacob Wikestrand Brekke og Benjamin Sefring.

G16 stilte med 2 debutanter idag; Kevin Andre Wego og Jacob Wikestrand Brekke. Artig med tilvekster. 

Det var bortelaget som kom best igang, og ledet både 2-0 og 3-1 før bruntrøyene kom ordentlig igang. I denne perioden var det litt for stakkato i forsvar, samt slurvete fremover. Både med skudd og pasninger.  Hagagutta var imidlertid interessert å vise det tallrike publikummet hva de var gode for, og tok fullstendig over initaitivet i kampen. De neste 5 minuttene stod de virkelig frem og scoret hele 5 ganger, uten at motstanderen klarte å få inn en eneste scoring. Da stod det 6-3 til Haga på måltavla. Så ble det litt tilbake til gamle synder for det unge Haga-laget, og dette benyttet Bækkelaget seg av og knappet inn på måltavla.  De kom ajour på stillingen 9-9 og 10-10, da gjenstod fire minutter av omgangen.  Disse minuttene benyttet gjestene seg best av og ved pause hadde de skaffet seg en to-måls ledelse på 11-13.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å finne tilbake til det spillet de viste i perioder, og som de kan.  Må flytte beina mer, både i forsvar og angrep. I tillegg må de bli mer nøyaktige i avslutningene. 

Så ut som pausepraten hadde båret frukter, for det tok under 3 minutter for dem å komme ajour. Så fulgte det en periode hvor lagene vekslet på å lede, men aldri mer enn med 2 mål (og det er ikke store ledelsen i håndball). Men det var stort sett bortelaget som var i føringen.  Bruntrøyene kunne lure på om det ble en reprise av møtet i november, hvor BSK ledet med 2 når det gjenstod 45 sekunder. Da endte det uavgjort 20-20.

Når drøye syv minutter gjenstod av kampen og omgangen, stod det 21-21 på tavla. Da tok Hagagutta frem storspillet igjen og satte fart på kampen, bokstavelig talt.  Den tempoøkningen hang ikke Oslogutta med på, og det resulterte i flere utvisninger. Haga scoret 3 kjappe, uten at gjestene kunne svare og på stillingen 24-21 minuttet før slutt, var kampen avgjort.  Lagene scoret en gang hver, slik at det stod 25-22 til Haga når de meget gode sortkledde blåste av kampen. 

Alltid morsomt vinne mot Bækkelaget. 

Kampfakta: 

Haga - Bækkelaget Elite  25-22   (11-13)

Målscorere Haga (str i parentes): Ludvig B Salamonsen 6, Ruben Kværner 6. Henrik Sakshaug 5 (1), Emilio Markussen 4 (1), Patrik Holmøy (kaptein) 2, Benjamin Sefring 1 og Marius Qvigstad 1.

Toppscorer BSK: Didrick Møller Wormedal Bollingmo 6.

Dommere: Dennis Martinsen og Martin Berghoff. 

Utvisninger: BSK 4x2 min. Haga ingen