Haga stilte med følgende lag: Tobias Olsen, Emilio Markussen, Ludvig B Salamonsen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad, Nicholas Reklev, Jacob Wikestrand Brekke og Kevin Andre Wego.

Vertene startet best i denne kampen, ikke for at de var så spillemessig overlegne men mest for at bruntrøyene slurvet noe forferdelig. Det tok nesten fem minutter før Ruben K scoret Haga's første mål, og da hadde Linje5 allerede 3 goaler i nota. Lite bevegelig forsvarsspill, samt slurvete pasninger og avslutninger fra Hagagutta. Hjemmelaget fortsatte å styre spillet og de holdt seg 4-5 mål foran bruntrøyene på måltavla. Midtveis i omgangen stod det 9-4. Etter litt omrokkeringer på laget, så begynte plutselig Hagagutta å spille håndball igjen. Forsvarsspillet satt som det skulle og med fin bevegelighet i angrepet. Når så i tillegg skuddene satt der de skulle, så ble det plutselig kamp igjen. De spiste seg gradvis inn på hjemmelaget. Drøye minuttet av omgangen gjenstod da Nicholas R satte inn Haga's 12 mål til pauseresultatet 12-12. Lagene var like langt. 

I pausen så fikk bruntrøyene beskjed om å fortsette slik de avsluttet omgangen. Keeper Tobias Olsen fikk den hjelpen han skulle bakover, noe som medførte mange gode redninger.

Men som så mange ganger før, når andre omgang startet, så var pausepraten nesten glemt...  Gjestene scoret de 2 første målene, og det tok nesten seks minutter før Haga scoret sitt første! Så ble det jevnspilt og etter halvspilt omgang, var Haga i ledelsen for første gang på stillingen 17-16.

Da så det lyst ut. Men dessverre greide ikke bruntrøyene å holde hodet kaldt og var litt tilbake til gamle synder. Dette benyttet Oslogutta seg av og dro ifra i målprotokollen igjen.  De var oppe i en 4 måls ledelse (19-23) noen minutter før slutt. Så kom det 2 kjappe reduseringer fra Haga, og de hadde ballkontroll på stillingen 21-23 når det gjenstod 45 sekunder. Men dessverre så greide de å skusle bort ballen og kampen ebbet ut med en 23-21 seier til Linderud/Linje5.

Mye positivt å ta med seg for Hagagutta. Men 26 skuddbom/miss er minst 10 for mye.  Var mange utvisninger i denne kampen, men ingen stygg kamp alikevel. Dommerne la seg på en veldig lav linje for å gi 2-minuttere, og den fulgte de gjennom hele kampen.  

Kampfakta: 
Linderud/Linje5 2 - Haga 23-21 (12-12)

Målscorere Haga (str i parentes): Emilio Markussen 4 (2), Ludvig B Salamonsen 4 (1), Ruben Kværner 4, Benjamin Sefring 3, Nicholas Reklev 3, Patrik Holmøy 2 og Henrik Sakshaug 1.

Toppscorer Linje5; Petter Lie Seip 6

Dommere: Michael Persson Ulstein og Alexandru-Ovidu Matoic

Utvisninger: Linje5 5x2 min, Haga 2x2 min.