Søndag formiddag hadde Hagas J14 lag to bortekamper. Begge kampene startet rundt kl. 12, så her måtte vi dele troppen. Førstelaget tok turen til Nordstrand Arena og møtet med det andre laget som stod uten poeng i A-sluttspillet. Nordstrand var et lag med gode bevegelser og gode skudd, men med et litt lavere tempo enn andre lag i avdelingen. Dette passet Haga godt, men kampen startet allikevel jevnt. Lagene byttet på å score, men med Haga stort sett ett mål foran. Etter 13 minutter stod det 8-8, men da sa Haga "takk for følget". Forsvaret satt og bakerst stod Oline meget solid i mål. Haga puttet 4 på rad og holdt nullen ut omgangen, slik at de stod 8-12 til pause.

I pausen var fokuset på å fortsette der vi avsluttet første omgang. Vi skulle være tålmodige i angrep og hjelpe hverandre i forsvar. Og jentene leverte. Vi spilte godt, både i forsvar og angrep og dro stadig i fra hjemmelaget. Halvveis i omgangen var ledelsen økt til 8 mål. Resten av omgangen hadde vi full kontroll, selv om avslutningene endte stolpe ut i stedet for stolpe inn. Hjemmelaget tok litt innpå, men det endte med en solid 20-14 seier.
Morsomt med en seier igjen, og ekstra moro at alle utespillerne kom på scoringslista.

Haga 2 hadde en kortere reise, da Sørumsand stod som vertskap i SIF-hallen. Det var et lag preget av sykdom som tok turen til "nabo-bygda", og det preget laget, spesielt i angrepsspillet. Det var full stopp i målprotokollen og ved pause ledet hjemmelaget 7-1.
Andre omgang ble bittelitt bedre, men fortsatt for lite scoringer. Morsomt med 2 nye mål fra Leah A, som startet å spille håndball denne sesongen. Ros også til Sara som fortsetter storspillet i mål.

Kampfakta:
Nordstrand 3 - Haga 14-20 (8-12)
Oline Evjen Røkke (keeper), Luna Aakervik Øyan (6 mål), Patrycja Okonek (1), Julie Walseth (3), Emma Holmøy (1), Mathilde Andresen Norum (3), Hanne-Marie Belsjø Thorud (4), Selma Holmøy (1), Ane Alexandra Hjemmen (1)

Sørumsand - Haga 14-4 (7-1)
Sara Elise Aanerud (keeper), Isabell Simonsen (1 mål), Kaja Straaberg Holmen (1), Leah Aase R (2), Emma Thaweenan Thoresen, Selma Gribsrød Schøyen, Karoline Kvernhaug , Adele Jacobsen, Jessica Bjørndalen Gran