Først ute var Haga 2 som lørdag tok i mot Vansjø/Svinndal 2 hjemme i RSA hallen. Gjestene scorte først, men Haga svarte. Slik fulgte lagene hverandre utover i omgangen. Hagas midtforsvar slet med å komme ut på gjestenes skyttere, men fremover gled spillet fint. Etter 15 minutter stod det 6-7 på måltavla. Da bedret forsvarsspillet seg og resten av omgangen putta Haga 4 mot gjestenes ene, så til pause ledet hjemmelaget 10-8.

Andre omgang startet med et mål til hvert lag før Haga satt på turboen og økte til 14-9 5 minutter inn i omgangen. Gjestene reiste seg, scora 4 på rad og plutselig var det spenning igjen. En timeout gjorde susen. Haga stengte buret helt resten av kampen og det endte med en fin 17-13 seier i sesongens siste seriekamp for Haga 2.

Søndag tok førstelaget den lange turen til Degernes for å møte hjemmelaget som ligger midt på tabellen. Haga startet kampen i krabbegir. Vi ledet riktignok 2-1, men hjemmelaget scorte 5 raske og Haga slet med å få fart på bena, spesielt i forsvar. Når vi nærmet oss midtveis i første måtte vi ta en timeout og "vekke" jentene. Da ledet hjemmelaget 7-3 og Haga hang ikke med. Heldivis våknet jentene og resten av første omgang tok vi over og spiste oss gradvis innpå Degernes. Til pause stod det 12-11.

Andre omgang startet med hjemmelaget i føringen. Vi slet fortsatt litt med hjemmelagets strekspill og gjennombrudd. Hjemmelaget ledet 16-13 før Haga fant løsningen i forsvar. Vi spiste oss igjen innpå og på stillingen 18-19 var vi for første gang i ledelsen.
Resten av kampen ble nervepirrende og lagene vekslet på å lede. Hjemmelaget utlignet til 23-23 med et drøyt minutt igjen å spille. Haga brukte tid i siste angrep og tok timeout med 40 sekunder igjen for å legge planen for siste angrep. Planen fungerte og med noen få sekunder igjen kunne Luna bryte gjennom og sette seiersmålet. En meget solid laginnsats av Haga, etter en trøblete start.

Nå gjenstår 2 kamper for førstelaget, men aller først er det påskeferie.

Kampfakta:

Haga 2 - Vansjø/Svinndal 2 17-13 (10-8)
Sara Elise Aanerud (keeper), Karoline Kvernhaug, Selma Gribsrød Schøyen, Emma Thaweenan Thoresen, Luna Aakervik Øyan (8 mål), Adele Jacobsen, Leah Aase Rasmussen, Kaja Straaberg Holmen, Patrycja Okonek (9)

Degernes - Haga 23-24 (12-11)
Sara Elise Aanerud (keeper), Oline Evjen Røkke (keeper), Luna Aakervik Øyan (10 mål), Patrycja Okonek (6), Julie Walseth (3), Emma Holmøy, Mathilde Andresen Norum (1), Hanne-Marie Belsjø Thorud (1), Selma Holmøy (3), Jessica Bjørndalen Gran