Laget fra v (mål i parentes); Joel Arnstad, Jonas Søreng, Henrik Sakshaug (5), Mathias Andreassen, Emilio Markussen (5), Marius Qvigstad (2), Nicholas Reklev (keeper), Ludvig Bergh Salamonsen (5), Benjamin Sefring (8) og Johan Thoresen (1).

Forrige kamp spilte G15 mot Bækkelaget 2, som toppet tabellen før kampen mot Haga. Siden Haga vant, gikk Korsvoll forbi Bækkelaget på tabellen, og overtok ledelsen i serien. Og nå i siste seriekamp, var det nettopp Korsvoll som var motstander og hadde hjemmbane, da Haga kom på besøk denne søndagen.

Og det var gjestene fra Haga som scoret det første målet, mens Korsvoll utlignet minuttet etter. Haga svarte og gikk opp i ledelsen, mens Korsvoll utlignet igjen. Deretter var det Haga som tok føringen de neste minuttene, og da drøye 8 minutter var spilt, tok Korsvoll timeout på stillingen 4-6. Det var lite å endre på for Hagagutta, som spilte godt sammen i forsvar, og varierte angrepsspillet med forskjellige avtaler som ga åpning og scoringer.

Bruntrøyene fortsatte det gode spillet, og stod for de neste to scoringene, slik at det stod 4-8 på tavla. Hjemmelaget kom sterkere tilbake etter dette, og startet opphentingen. Men de kom ikke nærmere enn 8-9, før Haga igjen gikk opp i en 2-måls ledelse. Deretter scoret Korsvoll de to neste målene, og det stod 10-10 da pausesignalet gikk.

I pausen ble Hagagutta applaudert for å spille veldig bra både i angrep og forsvar. Det virket som om bruntrøyene hadde mer å gi, og fikk beskjed om å kjøre på med enda høyere tempo når de skulle i angrep. Gutta fra Haga har bra kondis, og er løpesterke. I angrep skulle de fortsette med å vente med skudd til de gode mulighetene kom, noe de var flinkere til i 1. omgang enn de har vært i mange andre kamper i sesongen. Forsvaret var veldig bra, og de fikk beskjed om å fortsette det kontante spillet, og ikke slippe høye Korsvoll-spillere til på langskudd.

Haga tok føringen i 2. omgang også, og etter 5 minutter hadde de en 3-måls ledelse på 12-15. De fortsatte med fartsfylt og morsom håndball, og til med en flyver satt som den skulle, da dagens toppscorer Benjamin Sefring satte den i mål. Moro for både gutta og publikum.

Men i perioden fra 10-20 minutter falt de litt tilbake til "gamle synder", og ble utålmodige i avslutningene. Hjemmelaget benyttet denne perioden godt, og da det gjenstod 4 minutter av kampen, hadde de redusert til 19-20. Haga tok timeout, gutta fikk pustet og roet ned hodet, og fikk beskjed om å spille slik de hadde gjort i starten av begge omgangene. Dette gjorde de 100 %, og gikk rett ut og scoret. Korsvoll fikk en scoring til, men på stillingen 20-21 sa Hagagutta takk for følget, og satte 5 scoringer uten at hjemmelaget fikk ballen i mål. 

Haga jublet for seier 26-20 over serielederen, og takket det trofaste Hagapublikummet på tribuna.

De to siste kampene har vist at Hagagutta kan spille både morsom og veldig bra håndball når de er tålmodige, og spiller sammen som et lag. En utrolig morsom avslutning på sesongen for en gjeng som trives godt sammen både på og utenfor håndballbanen. Nå gjenstår 2 kamper på G16 for mange av de samme spillerne, før sesongen avsluttes med treningskamper/cup.