Lervik var motstander i sesongens siste seriekamp og med seier ville Haga gått forbi gjestene på tabellen. Det ble en fartsfylt kamp med mange mål. Lagene vekslet på å score og etter 8 minutter stod det 5-6. Gjestene dro litt i fra og Haga måtte ta en timeout for å prøve å justere forsvarsspillet. Haga spilte bra i angrep, men slet stort med gjestenes meget gode midtback. Etter timeouten scorte Haga 3 på rad og utlignet til 8-8, før gjestene dro fra inn mot pause. Det stod 12-16 ved halvtid og det er alt for mange baklengs til at vi kan være fornøyde.

I pausen var det naturlig nok fokus på å få fart på bena i forsvar og vi valgte også å gå ut i 5-1 forsvar fra start i andre omgang. Det fungerte bra en god stund og Haga kunne knappe innpå gjestenes ledelse. Etter 7 minutter var stillingen 18-19. Men Lervik var gode i angrep og anført av midtbacken fant de etter hvert ut av vårt 5-1 forsvar. Det var allikevel spenning i kampen helt til det var 7 minutter igjen og stillingen var 21-23. Da var det slutt for Hagas del og angrepene endte i enten teknisk feil eller bomskudd. Det endte 21-26 i sesongens siste kamp. Dette medførte en 10. plass i debuten i A-sluttspillet.

Kampfakta:
Haga - Lervik 21-26 (12-26)
Sara Elise Aanerud (keeper), Oline Evjen Røkke (keeper), Luna Aakervik Øyan (7 mål), Julie Walseth (4), Emma Holmøy, Mathilde Andresen Norum (3), Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Jessica Bjørndalen Gran (1), Ane Alexandra Hjemmen, Isabell Simonsen, Patrycja Okonek (4)