Bildet: Bak f.v.: Trener Per Rune Holmøy, Henrik Sakshaug, Patrik Holmøy, Mathias Andreassen, Benjamin Sefring, Emilio Markussen, Ruben Kværner, Marius Qvigstad og trener May-Lene Sakshaug. Foran f.v.; Tobias Olsen, Jacob Wikestrand Brekke og oppkvinne Cecilie Qvigstad. 

Som sedvanlig vet man aldri hva disse Oslo-lagene stiller med, ei heller denne gangen hvor de hadde med 3 av de beste G15-spillerne. Bækkelaget har vært en liten "fiende" for bruntrøyene denne sesongen, mye støy og bråk i disse kampene. 

Jevn start på kampen, med to litt over middels gavmilde forsvar. Og det var hjemmelaget som lå det lille skrittet foran, men aldri med mer enn 2 mål. Bruntrøyene sleit med å få tak i Bækkelagets to mestscorende da. Mye fint spill i denne perioden, fra begge lag. Målene rant inn.

Etter snaut halvspilt omgang, så var bruntrøyene i ledelse for første gang på stillingen 9-8. Etter det så var det fortsatt jevnspilt, men nå med Hagagutta i føringen. Men aldri med enn 2-3 mål. Et par minutter før pause greide vertene å utligne til 17-17. Bruntrøyene tok seg litt sammen mot slutten av omgangen og greide å skaffe seg en 19-17 ledelse når de sortkledde blåste for pause.

I pausen ble Hagagutta enige om å fortsette angrepsspillet, dog være litt mer nøyaktige i avslutningene. Forsvarsspillet måtte justeres. Sidebevegelsene måtte bedres mot fintesterke spillere på hjemmelaget. 

Det så ut som pausepraten hadde hjulpet. Haga tok grep i kampen umiddelbart og "drepte" den i løpet av de 10 første minuttene av omgangen. Da økte de sakte og sikkert ledelsen til 27-19 og kampen var avgjort.  Resten av omgangen ble en transportetappe. Ledet på det meste med 11 mål (37-26). Da de sortkledde blåste for full tid stod det hele 38-29 på tavla til Haga. 

Dette var en herlig seier for våre eldste gutter. Litt å terpe på i forsvarsspillet til tider, men fremover fungerte det meget bra. Nå gjenstår en kamp av sesongen, nemlig den mot Linderud/Linje5 førstkommende tirsdag 25.4. 

Kampfakta: Bækkelaget Elite - Haga 29-38 (17-19)

Målscorere Haga (straffer i parentes): Ruben Kværner 14, Henrik Sakshaug 8, Patrik Holmøy 5, Benjamin Sefring 5, Marius Qvigstad 5 (1) og Emilio Markussen 1.

Toppscorer BSK: Liam Elijah Nordheim Kling 10.

Dommere: Bjørn Kenneth Muggerud og Zoran Fajfric. Utvisninger: BSK 3x2 og Haga 1x 2 min.