Søndag var det klart for årets siste bortekamp for Haga G10. Frogner var motstander i Frognerhallen.

Gjestene scoret først, før vertene kunne gå opp i en 4-1 ledelse.  Så tok bruntrøyene seg sammen og begynte å spille håndball igjen.  Dette resulterte i at de tok ledelsen 5-4 . Mot slutten av omgangen ble det litt mye stang-ut og hjemmelaget kunne gå til pause med 6-5.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å få mer bevegelse i angrepsspillet samt litt lengre frem på skytterene.

Dette gjalp i starten av omgangen og stillingen var 7-7 etter 4 minutter. Så var det total måltørke for begge lag helt til det gjenstod 5 sekunder. Da satte hjemmelaget inn vinnermålet. Kjipt men bruntrøyene har kun seg selv å takke.  Keeper Isak Svartangen storspilte i mål.