Lagbilde; bak f.v. Ruben Kværner, Marius Qvigstad, Peder Mobæk, Isak Svartangen, Patrik Holmøy og Tobias Olsen. Foran f.v. Noah Kopperud, Iver Østtorp Opsahl og Philip Yates. 

Haga vs Bjørkelangen

Først ut var Haga mot Bjørkelangen. Et lag bruntrøyene ikke har møtt tidligere. Kampen begynte jevnt og var det utover i omgangen. Dette skyldes mange svake avslutninger fra bruntrøyene, samt en bortekeeper som var MEGET god. Ved pause stod det 6-5 til Haga.

I den ande omgangen fortsatte litt av det samme med å skyte bortekeeperen god. Men sakte og sikkert dro bruntrøyene ifra gjestene og når dommeren blåste av, stod det 12-9 til Haga. En seier som burde vært mye større. 

Haga vs Hauerseter

Kamp nr to ville bli en tøffere affære, det visste vi. Det stod i tillegg to fettere på hver sin side, noe som la et lite ekstra prestisje i denne kampen. 

Den startet jevnt og lagene fulgte hverandre. Midtveis i omgangen stod det 3-3, da stengte bruntrøyene helt igjen i forsvar. Her må Tobias Olsen fremheves spesielt, måten ha tackla gjestenes toppscorer, var outstanding!  Til pause ledet Hagaguttene 7-3.

Fikk beskjed i pausen om å fortsette slik de sluttet den første. Den gjorde vertene og de dro bare mer og mer fra. Ledet på det meste med 13-4. 

Kladdet litt på slutten, noe som gjorde at gjestene kunne pynte litt på resultatet til 14-9. Veldig bra avslutning på 2016. Vi gleder oss til et morsomt 2017.