Haga - Ellingsrud:

Et lag de slo med knapp margin i høst men hjemme i Neshallen skulle det gå anderledes. Anført av et bunnsolid forsvarsarbeid, så satte bruntrøyene standarden fra start av. Ved pause stod det 6-1 til hjemmelaget

Andre omgang var litt som den første. Bunnsolid bakover. Lugget litt i angrepsspillet, men det kunne ikke hindre at det stod 11-4 til Hagaguttene ved full tid. Fin stigning fra sist lagene møttes, hvor bruntrøyene vant knapt (6-5).

Haga - Gjerdrum:

Kamp nr 2 var mot laget de åpnet høstsesongen mot. Da endte det 6-6 etter at hjemmelaget utlignet 3 sekunder før full tid, så det var et revansjelystent Hagalag.

Kampen startet jevnt men med bruntrøyene som det førende laget. Gjestene viste seg å være et meget godt lag. Hagaguttene ledet hele omgangen, men aldri med mer enn 2 mål foran. Ved halvtid stod det 7-6.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om enda mer aggressivt i forsvar. Omgangen fortsatte å være jevn og tett. På stillingen 8-9 var gjestene i ledelsen for første (og siste skulle det vise seg) gang. Bruntrøyene tok seg sammen og kom tilbake i ledelsen. Den greide de å holde til slutt. Når dommerne blåste for full tid stod det 14-12 på tavla!  Nok en flott seier til Hagaguttene mot et meget godt Gjerdrumlag.