Helgens minirunde var lagt til Askimhallen, og med det tilveksten Haga har hatt i håndballen så var ble det 2 lag i for guttene 08/09, først ut var Haga Blå som skulle møte Langhus Rød, Siggerud Rød, Vestby hvit og Sørumsand gul.
Haga Rød skulle møte Nordstrand Gul, Fet Grønn, Njård Blå, og Driv Blå.

Kampene var lagt opp sånn at den brune supporter-bermen fikk med seg alle kampene og både supportere og hvilende spillere fikk heiet frem sine lagkamerater til taktfaste positive tilrop og klapp. Veldig jevne og gode kamper preget turneringen, men god tid sosial lek mellom kampene for spillerne.

Alle fikk lov å prøve å være målvakt, noe som gjør at det blir flere mål pr kamp og flere får lagd mål også. Mye lek og moro utløser innimellom initiativ blant mange av spillerne, og for noen var det første gang de var med også.

Det var gøy å se forsøk på det som på fagspråket heter ”superkontringer” og rykk som utløser ” indianer” dvs en spiller som forstyrrer rytmen i motstanderens angrepsspill og snapper ballen og spurter opp og scorer på åpent mål, da keeper er med i utespill.

Noen prøvde også på hoppskudd, og veldig gøy når man får det til.

Det var et veldig fokus på at alle skulle innom ballen før man kastet på mål, og det lykkes man med. Alle fikk kjenne på ballen i hvert angrep.

Haga Rød besto av spillerne: Oskar Hagen, Leon Melien, Viljar Nymoen , Tinius kjesbu, Linus Halvorsrud, Linus Salamonsen

Haga blå bestod av Trym Lindseen , Marcus Hagen, Emilio Markussen , Peder Melien, Vetle Haukø, Mikael Baraas, Max Rønning