Foto: Bak f.v.: Iver Østtorp Opsahl, Noah Kopperud, Daniel Gruszczynski, Tobias Olsen. Foran f.v.: Patrik Holmøy, Peder Mobæk, Isak Sameien Svartangen og Ruben Kværner.

Hjemmelaget åpnet ballet, men siden tok bruntrøyene over i den første omgangen. Fra stillingen 2-2 gikk de opp i en 6-2 ledelse. Da fungerte både forsvarsspill og fremover på banen. Gutta gjorde de tingene vi har trent på. Ved pause ledet Haga 8-5.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å justere litt på avstandene i forsvarsspillet. Vertene kom litt for enkelt gjennom til tider. Omgangen starter med 2 kjappe reduseringer av hjemmelaget etter 2 tekniske fell fra gjestene fremover. Det var lite som stemte fremover i denne omgangen. Midtveis stod det 9-9 og det var faktisk kamp igjen.  Hagaguttene tok seg litt sammen og scoret 3 kjappe. Bruntrøyene gjorde det litt spennende for seg selv ved å tillate ytterligere 2 reduseringer av hjemmelaget. Men Haga vant til slutt 12-11. En seier som kunne og burde vært mye større.  Justere de avstanden i angrepet fremover, så vil de 4-5 scoringene som ble avblåst for tramp idag, bli tellende i steden.

Men veldig mye bra fra denne lovende gjengen. Artig at hele spillergruppa leverer og forsøker seg.  Det gleder oss trenere.  Neste helg er det Nattcup lørdag og ny seriekamp søndag.  Vi gleder oss!